CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED 12V 8MM Mareste

CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED 12V 8MM

Nou

Acest CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED 12V 8MM va ofera libertatea de a conecta doua segmente de banda LED 3528 cu latimea de 8mm la un unghi de 90 de grade. Conectarea se poate face prin cositorire sau cu ajutorul unor mufe de imbinare rapide.

Mai multe detalii

2,59 lei

cu TVA

Vrei să cumperi produsul CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED 12V 8MM dar ai nevoie de informaţii suplimentare? Te rugăm să ne contactezi telefonic sau în scris după ce te-ai asigurat că informaţia solicitată nu este prezentată mai jos în descrierea produsului. Profită de reducerile cu oferte speciale săptămânale şi bucură-te de cel mai bun preţ şi transport gratuit pentru toate adresele din România dacă valoarea comenzii este mai mare de 149 lei cu TVA inclus!

Mai multe informaţii

Element de imbinare special conceput pentru imbinarea a doua segmente de banda de 8mm, intr-un unghi de 90 grade. Iti recomandam sa achizitionezi si doua mufe de imbinare pentru banda de 8mm si vei termina treaba doar in cateva minute.

Acest produs este recomandat strict pentru utilizarea la interior si pentru benzile cu LED-uri 3528, cu latimea de 8 mm si cu alimentare directa la 12V.

FISA TEHNICA

Categorie produs Accesorii Banda LED 12V
Temperatura de culoare Toate culorile
Tensiune Alimentare 12V
Tip LED 3528
Montaj Prin Imbinare
Grad de Protectie IP20
Latime Banda LED 8 mm
Garantie 24 luni
Certificate CE, RoHS
Declaratie de conformitate Da
Materiale Aluminiu + Plastic
Compatibil Banda LED 4.8W / metru

Promotia actuala

Promotie actuala

Părerea clienţilor