Preţ redus ! CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED RGB 12V Mareste

CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED RGB 12V

Nou

Conector in forma literei L destinat imbinarii a doua segmente de banda RGB la 12V.  Pentru a termina treaba mai usor adauga si doua cleme de imbinare pentru banda LED RGB 12V.

Mai multe detalii

2,69 lei

cu TVA

2,99 lei cu TVA

-10%

Vrei să cumperi produsul CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED RGB 12V dar ai nevoie de informaţii suplimentare? Te rugăm să ne contactezi telefonic sau în scris după ce te-ai asigurat că informaţia solicitată nu este prezentată mai jos în descrierea produsului. Profită de reducerile cu oferte speciale săptămânale şi bucură-te de cel mai bun preţ şi transport gratuit pentru toate adresele din România dacă valoarea comenzii este mai mare de 149 lei cu TVA inclus!

Mai multe informaţii

Ideal de folosit in aplicatiile in care dorim sa imbinam la 90 de grade doua segmente de banda LED RGB 12V, acest CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED RGB este destinat exclusiv utilizarii la interior in spatii lipsite de umezeala.

FISA TEHNICA

Categorie produs Accesorii Banda LED 12V
Temperatura de culoare RGB
Tensiune Alimentare 12V
Tip LED 5050
Montaj Prin Imbinare
Grad de Protectie IP20
Latime Banda LED 10 mm
Garantie 24 luni
Certificate CE, RoHS
Declaratie de conformitate Da
Materiale Aluminiu + Plastic
Compatibil Banda LED 14.4W / metru

Promotia actuala

Promotie actuala

Părerea clienţilor

De la (Motru, România) pe  20 Dec 2017 (CONECTOR COLT PENTRU BANDA LED RGB 12V) :
(5/5

BUN

Este foarte eficient cu conditia sa ai si un ciocan de lipit putin fludor si pasta decapanta si am facut o lucrare de nota 10 . Am revenit pe site tocmai pentru a cumpara mai multi conectori dupa ce am facut un proiect pentru un tavan fals .