Tuburi neon LED

Tuburi neon LED 60cm 9W 120cm 18W 150cm 24W alb rece

Cu aplicatii in cele mai multe domenii, Tuburile de neon cu LED reprezinta o alternativa eficienta si economica fata de tuburile de neon fluorescente. De cele mai multe ori inlocuirea tuburilor de neon clasice se face fara a aduce modificari corpurilor de iluminat in care urmeaza a fi montate. Cu noile Tuburi de neon LED, puteti alege in functie de lungimea lor (60 cm, 120cm sau 150cm), puterea lor (9W-10W / 18W clasic, 18W-20W / 36W clasic sau 24W-25W / 58W clasic), culoarea dispersorului (alb mat sau transparent), materialele din care este fabricat dispersorul (sticla sau aluminiu + plastic) sau unghiul de lumina (180 grade, 270 grade sau 360 grade). Alimentarea tuburilor de neon cu LED se face direct la tensiune 220V, acestea fiind cu alimentare la ambele capete, la un capat se leaga faza, iar la celalalt capat se leaga nulul. Un alt avantaj al tehnologiei LED este faptul ca puteti alege culoarea luminii din urmatoarele optiuni disponibile: alb rece, alb natural sau alb cald. Durata de viata mare si garantia de pana la 2 ani, sunt dovada calitatii si motivul pentru care reprezinta o investitie cu amortizare rapida.

+ Mai mult - Restrange
Publicitate - left column
Telefon informatii Super reduceri
Filtrează după
Preț
lei lei
Temperatura de culoare
Putere
Lungime
Dispersor
Materiale
Unghiul de lumina
Filtre

Caută produsul dorit ....


(4,7/5) din 68 recenzii
Nelu
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere. Livrare rapidă.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Spot Led 6W Rotund Slim..
Recomand cu incredere
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie Produs cumparat ptr un montaj personal, functioneaza perfect. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere. Livrare rapidă.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Transformator Banda Led..
Recomand cu încredere
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Spot Led 18W Rotund..
Produs adăugat la Favorite