Lampa Indicator De Urgenta Extinctor Cu Led Atra 3125 Mareste

Lampa Indicator De Urgenta Extinctor Cu Led

Nou

Avand inscriptia EXTINCTOR si pictograma cu Hidrant, Lampa Indicator De Urgenta Extinctor Cu Led este foarte vizibila si arata locul in care este prezent hidrantul cu apa. Aceasta are o autonomie de 2 ore si poate fi aplicata pe perete, pe tavan sau suspendata de tavan.

Mai multe detalii

79,99 lei

cu TVA

Vrei să cumperi produsul Lampa Indicator De Urgenta Extinctor Cu Led dar ai nevoie de informaţii suplimentare? Te rugăm să ne contactezi telefonic sau în scris după ce te-ai asigurat că informaţia solicitată nu este prezentată mai jos în descrierea produsului. Profită de reducerile cu oferte speciale săptămânale şi bucură-te de cel mai bun preţ şi transport gratuit pentru toate adresele din România dacă valoarea comenzii este mai mare de 149 lei cu TVA inclus!

Mai multe informaţii

LAMPA INDICATOR DE URGENTA EXTINCTOR CU LED

Poate fi montat aplicat pe perete, pe tavan sau suspendat de tavan, are o singura fata din policarbonat transparent si functioneaza in regim permanent.

Alimentare la tensiune 220V se face desfacand partea laterala prinsa cu surub (cea care este cea mai apropriata de surubul superior). La surubul superior este legata impamantarea acestei lampi de evacuare. Dupa ce ati desfacut partea laterala, trebuie sa scoateti din interiorul acelui profil regleta pentru conectarea la tensiune 220V. Traseul cablului se face prin decuparea parti laterale desprinse in zona in care aceasta are grosimea cea mai mica, fiind vizibila si in partea superioara si in cea orizontala in cazul in care se va monta aplicat pe perete.

Aplicarea pe perete sau pe tavan se va face prin dibluri cu suruburi montate in dreptul decupajelor din partile laterale, ce pot demontate.

Caracteristici LAMPA INDICATOR DE URGENTA EXTINCTOR CU LED

ModelLIUST
Dimensiuni (Lxlxh):323 x 155 x 31 mm
Tensiune alimentare220V AC
TehnologieLED (6x0.1W)
AcumulatorDa (Ni-Cd 60mAh 3.6V)
Autonomieminim 120 min
Timp incarcare<24 ore
MontarePerete / Tavan
MaterialeAluminiu, policarbonat
Durata de viata50.000 ore

Aplicatii LAMPA INDICATOR DE URGENTA EXTINCTOR CU LED

  • Cladiri birouri
  • Restaurante, Hoteluri, Baruri, Cluburi, Horeca, Mall-uri, Birouri, Insitutii publice, puncte de lucru societati comerciale, firme, etc.
  • Alte incinte in care se impune montarea unei lampi de emergenta EXTINCTOR / HIDRANT
  • Regim de functionare permanent

FISA TEHNICA

Categorie produsMateriale electrice
Putere0.8 W
Tensiune Alimentare220V
SubcategorieLampi Emergenta
DispersorTransparent cu inscriptie mata
MontajAplicat pe perete, pe tavan sau suspendat
Grad de ProtectieIP20
Acumulator inclusDa
ProduseHidrant
Numar feteO fata
LEDDa
AutonomieMinim 120 minute

Promotia actuala

Promotie actuala

Părerea clienţilor