Materiale electrice

Dulii, adaptoare, senzori crepusculari si de miscare

Fie ca e vorba de o dulie sau de un cadru de aplicare pentru panou LED, in aceasta categorie veti gasi diverse produse, ce vor fi ca o completare la celelalte produse din categoriile de produse de iluminat cu LED. Ca la toate produsele, asa cum v-am obisnuit, facem tot posibilul sa va oferim tot timpul un pret competitiv si garantie 2 ani.

+ Mai mult - Restrange
Publicitate - left column
Telefon informatii Super reduceri
Filtrează după
Subcategorie
Preț
lei lei
Temperatura de culoare
Putere
Montaj
Grad de Protectie
Numar prize
Intrerupator
Lungime cablu
Sectiune cablu
Filtre

Caută produsul dorit ....


(4,7/5) din 65 recenzii
Nelu
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere. Livrare rapidă.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Spot Led 6W Rotund Slim..
Recomand cu incredere
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie Produs cumparat ptr un montaj personal, functioneaza perfect. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere. Livrare rapidă.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Transformator Banda Led..
Recomand cu încredere
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Spot Led 18W Rotund..
Produs adăugat la Favorite