Module LED 12V sau 220V

Module cu LED 3528,5050 si 5730 SMD cu lupa si alimentare 12V sau 220V

Module cu LED 5050 sau 5730 cu lupa la un pret competitiv! Joaca-te cu imaginatia folosindu-te de module cu LED si creaza cel mai exclusivist, unic si deosebit aranjament de lumini cu LED ! Aceste Module LED 12V sunt o solutie pentru reclame publicitare, firme luminoase sau iluminat cu LED exclusivist. In ultima vreme, tehnologia a avansat si au aparut modele noi de module care sunt cu alimentare directa la 220V. Te invitam vizualizezi aceasta categorie si sa descoperi produsele de care ai nevoie.

+ Mai mult - Restrange
Publicitate - left column
Telefon informatii Super reduceri
Filtrează după
Preț
lei lei
Temperatura de culoare
Putere
Tensiune Alimentare
Numar LED-uri
Tip LED
Grad de Protectie
Filtre

Caută produsul dorit ....


(4,8/5) din 17 recenzii
Nelu
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere. Livrare rapidă.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Spot Led 6W Rotund Slim..
Recomand cu incredere
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie Produs cumparat ptr un montaj personal, functioneaza perfect. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere. Livrare rapidă.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Transformator Banda Led..
Recomand cu încredere
Report an abuse
Nota

Achizitie verificata

Totul e perfect, produse bune, de calitate conform preț, functioneaza perfect, am montate in toata casa si fac economie de energie. Personalul te ajuta cu informatiile necesare, tehnice sau despre stocuri, recomand cu incredere.

De IOAN D. la 13.04.2024 - Spot Led 18W Rotund..
Produs adăugat la Favorite