Corpuri Iluminat de Siguranta cu LED

Corpuri Iluminat de Siguranta cu LED

Am gasit 67 produse

Va punem la dispozitie o gama variata de lampi emergenta venind, ca de obicei, in intampinarea Dvs. cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru ca alegerea produsului sa fie cat mai usoara si mai rapida. Va recomandam sa folositi filtrele de cautare, pentru o sortare mai usoara a produselor astfel incat vor fi afisate doar produsele care d...

Va punem la dispozitie o gama variata de lampi emergenta venind, ca de obicei, in intampinarea Dvs. cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru ca alegerea produsului sa fie cat mai usoara si mai rapida. Va recomandam sa folositi filtrele de cautare, pentru o sortare mai usoara a produselor astfel incat vor fi afisate doar produsele care de incadreaza in cerintele Dvs.

Avantajul major al lampilor de emergenta pe care le comercializam este ca lumineaza cu ajutorul LED-urilor fiind foarte economice. Puteti alege intre urmatoarele tipuri de modele:

- In functie de autonomie, lampile de emergenta pot avea autonomie de minim 90 minute sau intre 180 minute si 360 minute (pentru LAMPA ILUMINAT EMERGENTA 30 x SMD LED ce poate fi folosita atat ca lampa de emergenta cat si ca lampa antipanica) o mare parte din ele avand iluminare permanenta atunci cand sunt conectate la curent.

-In functie de scris sau pictograma avem: lampa EXIT, lampa IESIRE EXIT, lampa EXIT sageata dreapta, lampa EXIT sageata stanga, lampa EXIT sageata laterala cu doua fete, lampa EXIT sageata jos, lampa EXIT sageata sus si cateva modele de lampi HIDRANT.

- In functie de sistemul de prindere lampile de emergenta EXIT, cu sageata sau hidrant pot fi prinse pe perete, pe tavan sau agatate.

- In functie de numarul de fete lampile de emergenta, atat cele EXIT cat si cele cu sageata sau HIDRANT, pot avea o fata (ideala pentru prinderea pe perete) sau doua fete/o singura fata transparenta ce se poate vedea din cele doua parti ale lampii.

- In functie de aspect exista lampi de emergenta cu sticla vopsita in totalitate, scris si pictograme colorate (verde sau rosu), dar si varianta de policarbonat transparent cu scris verde (de tip EXIT) sau rosu (pentru HIDRANT).

Pentru mai multe informatii consultati pagina fiecarui produs sau contactati-ne.

Restrange
Mai mult