Preţ redus ! Controller Wireless Android Pentru Banda Led Rgb 220V Mareste

Controller Wireless Android Pentru Banda Led Rgb 220V

Nou

Cu noul Controller Wireless Android Pentru Banda Led Rgb 220V ai controlul culorilor si a jocurilor de lumini direct pe ecranul telefonului. Pe langa aceste functii mai sunt si altele disponibile: programare pornire - oprire, jocuri de lumini in functie de muzica sau de microfon.

Mai multe detalii

71,99 lei

cu TVA

89,99 lei cu TVA

-20%

Vrei să cumperi produsul Controller Wireless Android Pentru Banda Led Rgb 220V dar ai nevoie de informaţii suplimentare? Te rugăm să ne contactezi telefonic sau în scris după ce te-ai asigurat că informaţia solicitată nu este prezentată mai jos în descrierea produsului. Profită de reducerile cu oferte speciale săptămânale şi bucură-te de cel mai bun preţ şi transport gratuit pentru toate adresele din România dacă valoarea comenzii este mai mare de 249.99 lei cu TVA inclus!

Mai multe informaţii

CONTROLLER WIRELESS ANDROID PENTRU BANDA LED RGB 220V

Acest accesoriu obligatoriu pentru Banda LED RGB 220V are si functie de alimentare, in asa fel incat Banda LED nu mai are nevoie de o sursa de alimentare suplimentara.
Telecomanda fizica a acestui Controller Wireless pentru Banda LED RGB 220V are 24 de butoane cu urmatoarele functii: Pornit, Oprit, setarea unei culori, setarea unui program sau joc de lumini si cresterea sau scaderea intensitatii luminoase.
Acest model de Controller RGB este compatibil cu Banda LED 220V RGB 60X5050 14.4W / metru IP65, dar la anumite modelel testate culorile verde si albastru sunt inversate.
Instalare:
Dupa ce este conectat controllerul Wireless la banda LED RGB 220V se scaneaza codul QR si se descarca din magazinul Google Play aplicatia Lotus Lantern.
Se introduce in priza stecherul controllerului Wireless, se activeaza Bluetooth-ul la telefon si in aplicatie se apasa butonul de conectare, pe care il gasiti in partea din stanga sus in meniul My Devices.
Odata facuti acesti pasi va puteti bucura de toate functiile disponibile in aplicatie.

Caracteristici Tehnice:
Grad de protectie: IP20
Tensiune alimentare: 220V 
Putere maxima: 800W
Lungime maxima recomandata: 55 metri Banda LED RGB 14.4W 220V
Telecomanda inclusa: Da
Control : Wireless prin Aplicatie sau IR cu telecomanda inclusa
Distanta actiune prin aplicatie: in functie de reteaua si semnalul wireless (am testat la peste 20 metri fara obstacole)

FISA TEHNICA

Categorie produsControllere Banda LED RGB 220V
Tensiune Alimentare220V
Grad de ProtectieIP20
Garantie12 luni
CertificateCE, RoHS
Declaratie de conformitateDa
TelecomandaDa (24 taste)
Compatibil Banda LED60x5050 14.4W 220V RGB
PretIntre 50-100 lei

Promotia actuala

Promotie actuala

Părerea clienţilor

Fii primul care scrie un review !