Nou Dispersor Lumina Pentru Corp LED Liniar Interconectabil SPN7220D Mareste

Dispersor Lumina Pentru Corp LED Liniar Interconectabil

Nou

Produsul Dispersor Lumina Pentru Corp LED Liniar Interconectabil este compatibil doar cu corpurile suspendate interconectabile de 40W sau de 8W iar aplicarea lui se face prin pozitionarea longitudinala pe fata corpului, apoi incepand cu un capat presati marginea dispersorului. Pretul afisat este pentru un metru.

Mai multe detalii

1,69 lei

cu TVA

Vrei să cumperi produsul Dispersor Lumina Pentru Corp LED Liniar Interconectabil dar ai nevoie de informaţii suplimentare? Te rugăm să ne contactezi telefonic sau în scris după ce te-ai asigurat că informaţia solicitată nu este prezentată mai jos în descrierea produsului. Profită de reducerile cu oferte speciale săptămânale şi bucură-te de cel mai bun preţ şi transport gratuit pentru toate adresele din România dacă valoarea comenzii este mai mare de 149 lei cu TVA inclus!

Mai multe informaţii

Este compatibil doar cu corpurile de iluminat pentru imbinarea la 90 grade si cele prezentate mai jos:

Corp Led Suspendat Interconectabil 40W Negru 120Cm 5000K

Corp Led Suspendat Interconectabil 40W Alb 120Cm 5000K

Pentru un singur corp de iluminat este recomandat sa se ia in calcul lungimea de 125 cm si sa se rotunjeasca in plus, multiplu de 1 metru. De exemplu: pentru interconectarea a 2 corpuri este nevoie sa comandati 3 metri.

FISA TEHNICA

Categorie produsCorpuri de Iluminat cu LED
SubcategorieCorpuri Liniare cu LED
DispersorMat
Grad de ProtectieIP20

Promotia actuala

Promotie actuala

Părerea clienţilor